Loading...
hj hj hj hj hj hj

ACTIVITEITEN

Wij willen onze bewoners heel het jaar door een ruime keuze aan zinvolle vrijetijdsbesteding bieden. Dat kan perfect door gebruik te maken van onze ruime faciliteiten. Zo kan u 2x per week naar onze bioscoop.
In onze gezellige bibliotheek en lobby zijn er de kranten van de dag: De Standaard, De Tijd, Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. En dan hebben we het nog niet gehad over onze petanquebaan, fitness of wellnesscenter met biosauna, infraroodsauna en warm-koud bubbelbaden voor voetrelaxatie.

Er zijn activiteiten in de voor- en namiddag, zoals: kaarten, scrabble, rummikub, bingo en andere gezelschapsspellen, quiz of dansen begeleid met een live optreden, wijndegustatie, bloemschikken,…en natuurlijk is er ook ons maandelijks groot verjaardagsfeest om de jarigen te vieren.

Uiteraard worden er ook vele activiteiten buiten georganiseerd. Zoals het plukken van bloemen voor het maken van romantische bloemstukken. Een activiteit die bijzonder veel succes kent. Of een petanque-tornooi. Enkele spelers, enkele toeschouwers… een gezellig tafereel.

We staan ook steeds open voor nieuwe suggesties van de residenten en familieleden.
Residentie Hertog Jan gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer
OK