Loading...
hj hj

ZORGAPPARTEMENTEN

Wat houdt dit in ?

Contacteer ons

 

Nieuw: zorgappartementen te huur
(erkende assistentiewoningen)

De zorgappartementen of erkende assistentiewoningen werden ontworpen voor koppels of alleenstaanden (eventueel met inwonend familielid of hulp) die zelfstandig willen wonen in een comfortabele en veilige omgeving.

Deze ruime erkende assistentiewoningen (97 m² tot 118m² met terras) zijn volwaardige tweeslaapkamerappartementen voorzien van alle comfort (volledig ingerichte keuken, eigen sfeerhaard, bezoekerstoilet, inloopdouche, ruime berging van 15m² tot 20m²,...) én veiligheidsnormen van een eigentijdse assistentiewoning.
Bovendien beantwoorden de appartementen aan de strengste akoestische en thermische isolatienormen.
Aan alle bewoners wordt ook een blijvende woon(zorg)oplossing aangeboden. Bewoners van de assistentiewoningen genieten immers voorrang – in het geval dit op termijn nodig zou worden – in het woonzorgcentrum.
In deze erkende assistentiewoningen betaalt u als basis een huurcomponent en een servicecomponent. (zie verblijfskosten) Ook is er 24/7 permanentie door gediplomeerde zorg- en verpleegkundigen, een noodoproepsysteem, crisisopvang en coördinatie van uw persoonlijke zorgvraag.
Residentie Hertog Jan gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer
OK