Loading...
hj hj hj hj

ZORGKAMERS

Wat houdt dit in ?

Contacteer ons

Residentie Hertog Jan is een erkend woonzorgcentrum (ROB-RVT) waar zorg centraal staat. U heeft de keuze tussen een éénpersoons- of een tweepersonskamer (25-40m²), al dan niet met terras, die u naar eigen smaak kan inrichten. Alle woongelegenheden beschikken over een eigen badkamer en zijn uitgerust met een oproepsysteem, een TV- en telefoonaansluiting. De badkamers worden telkens voorzien van toilet, wastafel, inloopdouche én een noodknop.

De zorg die we aanbieden in deze kamers is continue. Met respect, en in samenspraak met de bewoner, de huisdokter en de (hoofd)verpleger wordt een zorgplan opgesteld. Hierin worden alle zorgtaken besproken en vastgelegd in functie van uw behoeften. Dit plan wordt regelmatig geëvalueerd en bijgestuurd waar nodig. Zorg- en verpleegkundigen zijn doorlopend ter beschikking, ook via het noodoproepsysteem.

Naast een kwalitatieve zorg is er ook zeer veel aandacht voor de geneugten van het leven. Zo bieden wij een dagverse keuken (onze chef en koks komen uit de betere gastronomische restaurants). De dag begint met een ontbijt op de kamer. Hier heeft u de keuze tussen diverse soorten brood en beleg, vers fruit en kramiek of croissants op zondag! Het middagmaal starten we met een huisgemaakte soep gevolgd door een hoofdgerecht en een dessert. Dinsdag en vrijdag staat er telkens vis op het menu en op woensdag zijn er altijd frietjes. We houden maximaal rekening met individuele wensen en dieetvoorschriften. Voor het dessert proberen we een goede balans te houden tussen gezond vers fruit en zelfgemaakte desserts... heerlijk!

Er is een ruim aanbod aan activiteiten en animatie. We starten de dag met een sessie ochtendgymnastiek, wandelen, yoga of fitness. In de namiddag zijn er tal van activiteiten zoals bloemschikken, gezelschapsspellen, live optredens, zang of vertrekken we op uitstap naar bijvoorbeeld een museum, de abdij van Kortenberg, de lokale markt op donderdag of naar de bibliotheek.

Extra zorgkamers dementie

In deze bijzondere gemeenschap bieden we op een liefdevolle en respectvolle manier aangepaste zorg en ontspanning aan in een huiselijke en familiale omgeving, ziekenhuisuniformen tref je bij ons niet aan. De infrastructuur voorziet dat de verschillende functies op een natuurlijke manier in elkaar overlopen en biedt een prachtig zicht over de groene omgeving van Kortenberg.

Contacteer ons en ontvang vrijblijvend meer informatie.
Contacteer ons

Wenst u een grotere oppervlakte met zelfs een kitchenette?
Dan kunnen we u onze ZORGFLATS warm aanbevelen.
Residentie Hertog Jan gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer
OK