Loading...
hj hj hj hj hj hj

ZORGFLATS

Wat houdt dit in ?

Contacteer ons

Behoefte aan de zorg van een modern woonzorgcentrum maar met extra ruimte om in alle vrijheid een bezoek te ontvangen? Dan zijn onze all-inclusive zorgflats beslist iets voor u. Naast de huur en de service-fee zijn alle maaltijden (ervaren chef uit de gastronomie), hotelbediening, meubels, …
Vanaf 96 euro per dag kan u genieten van een volledig afgewerkte in ingerichte flat van minimaal 50m² met een aparte slaapkamer en een ruime zithoek om uw familieleden en vrienden in alle rust te ontvangen. De ingebouwde kitchenette geeft u de mogelijkheid om zelf koffie te zetten of om uw favoriet gerecht te bereiden.

In de Lente van 2023 zullen er 33 nieuwe zorgflats beschikbaar zijn in onze nieuwbouw.

Alle zorgflats beschikken over een eigen badkamer en worden uitgerust met een oproepsysteem, een TV- en telefoonaansluiting. De badkamers worden telkens voorzien van toilet, wastafel, inloopdouche én een noodknop eveneens aangesloten aan het oproepsysteem.
De oppervlaktes variëren tussen 50 en 80 m². De zorgflats in de nieuwbouw zullen een oppervlakte hebben van minimaal 60m², allemaal met een ruim en aangenaam terras.

Deze formule omvat o.a. alle heerlijke maaltijden, ontspanningsmogelijkheden (activiteiten, wellness, bioscoop, uitstappen, optredens, etc…) maar ook de hotelservice is inbegrepen (dagelijkse opmaak van de bedden, opfrissen sanitair,…), alle energiekosten en een basispakket meubels (die naar eigen wens kan aanvullen of vervangen door eigen meubilair).
Contacteer ons en ontvang vrijblijvend meer informatie.
Contacteer ons

Naast onze zorgflats beschikt onze residentie ook over zorgkamers. De zorgkamers beantwoorden eveneens aan de hoge comfort-eisen van het huis en worden vooral voorbehouden voor bewoners die intensieve(re) zorg nodig hebben.
Residentie Hertog Jan gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer
OK