Loading...
hj hj hj hj

NIEUWBOUW ZORGFLATS

WILT U ONZE NIEUWE ZORGFLATS ONTDEKKEN?
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende rondleiding of voor meer informatie.

In het nieuwe gebouw bevinden zich 33 zorgflats waar zowel singles als koppels kunnen wonen. De flats hebben een oppervlakte tussen de 60 en de 80m2 en beschikken allemaal over een aangenaam terras, living, kitchenette en 1 slaapkamer. Op die manier kunnen de bewoners zelfstandig blijven wonen, maar met de nodige zorg indien nodig. Een passerelle zorgt voor een vlotte verbinding met het woonzorgcentrum.
De architectuur van het nieuwe gebouw ligt volledig in lijn met die van het hoofdgebouw. Naast de 33 zorgflats is er ook een feestzaal met bar en zijn er meerdere aangename zithoekjes.
Rondom het nieuwe gebouw is een Japanse tuin aangelegd, inclusief vijver. Meerstammige boompjes en inheemse hoogstammen zorgen voor een groene omgeving, geschikt voor een korte wandeling of om rustig te genieten in de natuur. De kunstinstallatie van enkele meters hoog van de hand van kunstenaar Bart Vankrunkelsven is een echte eyecatcher. De installatie haalt haar inspiratie uit het leven en de verbindingen die mensen hun leven lang hebben met elkaar. De brasserie van residentie Hertog Jan werd volledig vernieuwd om plaats te bieden aan de nieuwe bewoners en heeft nu aansluitend een extra ontspanningsruimte.
Contacteer ons en ontvang vrijblijvend meer informatie. Klik op deze link om ons te contacteren.
Residentie Hertog Jan gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer
OK