Loading...
HERTOG JAN
hj hj

NIEUWBOUW ZORGFLATS

 

In het nieuwe gebouw komen 33 zorgflats waar zowel singles als koppels zullen kunnen wonen. De flats hebben een oppervlakte tussen de 60 en de 80m2 en beschikken allemaal over een aangenaam terras, living, kitchenette en 1 slaapkamer. Op die manier kunnen de bewoners zelfstandig blijven wonen, maar met de nodige zorg indien nodig. Een passerelle zal zorgen voor een vlotte verbinding met het woonzorgcentrum.
De architectuur van het nieuwe gebouw ligt volledig in lijn met die van het hoofdgebouw. Naast de 33 zorgflats zal het ook plaats bieden aan een feestzaal met bar en meerdere aangename zithoekjes.
Rondom het nieuwe gebouw wordt een Japanse tuin aangelegd, inclusief vijver. Meerstammige boompjes en inheemse hoogstammen zullen zorgen voor een groene omgeving, geschikt voor een korte wandeling of om rustig te genieten in de natuur.
De bestaande brasserie in het woonzorgcentrum zal nog voor het einde van het jaar worden uitgebreid en worden vernieuwd. Aansluitend komt een volledig nieuw salon. Beide gemeenschappelijk ruimtes zullen uitkijken op de nieuw aangelegde tuin. De eerste bewoners zullen hun intrek kunnen nemen tegen komende lente.
Contacteer ons en ontvang vrijblijvend meer informatie. Klik op deze link om ons te contacteren.
Residentie Hertog Jan gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer
OK